Hear 2 Unite är ett lokalt förankrat företag baserat i Västerås. Kontoret är beläget i Billsta men vi reser över hela Västmanland och ibland utanför dess gränser för att besöka olika arbetsplatser. Hear 2 Unite är ett fristående företag som inte är kopplat till någon hörapparatsleverantör. Detta ger oss frihet att arbeta med alla leverantörer och våra rekommendationer baseras på kundens behov.

Vi som driver Hear 2 Unite heter Nevenka Rojas och Anna Nyberg. Vi har många års erfarenhet av arbete som legitimerade audionomer, främst inom Regoin/Landsting men även som leverantör av hörapparater. Vi har erfarenhet av hela kedjan, från hörselprov till utprovning av hörapparater och att hålla i information/utbildningar. Idag driver vi Hear 2 Unite tillsammans och inriktar oss på kompletterande verksamhet med tema hörselprodukter och information/ utbildning.

Vår verksamhet bygger på att skapa förståelse för att hörseln är mer än att bara höra ljud och att en hörselnedsättning oftast behöver mer än hörapparater. Att inte höra vad omgivningen pratar om skapar utanförskap. Vi vill därför bidra till ökad livskvalité på en tydligare ljudnivå. Desto mer vi, tillsammans med tekniken, kan göra för ditt hörande, desto bättre förutsättningar får du till gemenskap.